از بقالی اصغر آقا و خرازی مش قاسم گرفته، تا برندهای بزرگ و بینالمللی، هر یک از این کسبوکارها برای رشد و موفقیت برندشان تنها به یک چیز نیاز دارند: استراتژی بازاریابی!
یک استراتژی بازاریابی خوب همچون نقشه گنج، وظیفه این را دارد تا هر مرحله از مسیر رسیدن به اهدافتان را به شما نشان دهد و به شما کمک کند تا تمامی قدمهایتان را به بهترین شکل ممکن طی کنید. استراتژی بازاریابی تمامی جنبههای مهم در فرایند بازاریابی را در نظر میگیرد؛ از شناسایی مخاطب هدف گرفته تا مدیریت بودجه و موارد دیگر…
با این اوصاف در این مطلب از وبلاگ کانون ایران نوین قرار است هر آنچه درباره این نقشه گنج و مراحل تدوین آن بدانید را بررسی کنیم تا به شما در طی کردن یکی از مهمترین مراحل برندینگ کمک کرده باشیم.
استراتژی بازاریابی چیست؟
استراتژی بازاریابی (Marketing Strategy) یک نقشه راه کوتاه یا بلند مدت است که کسبوکارها برای افزایش آگاهی از برند و تبدیل مخاطبان به مشتریان وفادار از آن استفاده میکنند.
هدف اصلی استراتژی بازاریابی این است که به کسبوکارها کمک کند محصولات یا خدمات خود را به مشتریان معرفی و آنها را به خرید ترغیب کنند. بهطور کلی، استراتژی بازاریابی ابزار اصلی بازاریابها برای طراحی و پیادهسازی برنامههای مختلف بازاریابی است. این استراتژی به شما میگوید که چگونه باید محصولات یا خدماتتان را به مردم معرفی کنید و چگونه میتوانید مشتریان بالقوه را به مشتریان وفادار تبدیل کنید.
5 رکن اصلی استراتژی بازاریابی
برای داشتن یک استراتژی بازاریابی مؤثر و حرفهای، باید پنج نکته مهم را در نظر بگیرید:
1. مشتری خود را بشناسید
مشتریان شما دقیقاً چه ویژگیهایی دارند؟ چه نیازی دارند؟ چه مسائلی آنها را اذیت میکند و شما چطور میتوانید آنها را حل کنید؟ شناخت مخاطب هدف به شما کمک میکند تا فرایند بازاریابی خود را هدفمند و دقیقتر پیش ببرید.
2. راههای ترغیب مشتری برای خرید را شناسایی کنید
بعد از شناخت مخاطب هدف، لازم است بدانید که چطور میتوانید آنها را به خرید محصولات یا خدمات ترغیب کنید.
- قیمت مناسب است؟
- پیام بازاریابی شما بهخوبی پاسخگوی نیازها و دغدغههای مشتریان است؟
- چه چیزی باعث میشود مشتریان احساس کنند که شما بهترین گزینه برای حل مشکل آنها هستید؟
3. رقبای خود را بشناسید
بقالی اصغر آقا تنها بقالی محله نیست!
رقبای بسیاری در بازار هستند که محصولات و خدمات مشابه ارائه میدهند؛ پس برای موفقیت در این میدان رقابت لازم است که رقیبها و استراتژیهای آنها را زیر نظر بگیرید. رمز موفقیت آنها در چیست؟ چه کارهایی انجام میدهند که شما نمیتوانید یا نمیخواهید انجام دهید؟ این تحلیل به شما کمک میکند تا استراتژیهای موثرتری ایجاد کنید.
4. یک معیار مشخص برای سنجش موفقیت کسبوکارتان مشخص کنید
موفقیت را در چه چیزی میبینید؟ افزایش فروش یا افزایش آگاهی از برند؟ پاسخ به این سوال و داشتن معیارهای مشخص برای سنجش موفقیت، به شما کمک میکند تا همیشه روی مسیر درست حرکت کنید و هر زمان که نیاز بود، تغییرات لازم را اعمال کنید.
5. از آمیخته بازاریابی 4p غافل نشوید!
آمیخته بازاریابی (Marketing Mix)، مجموعهای از ابزارها و عناصری است که کسبوکارها برای دستیابی به اهداف بازاریابی خود و ارائه محصولات یا خدمات به بازار هدف بهکار میگیرند. در آمیخته بازاریابی p4، از چهار عنصر اصلی که هر یک با حرف P شروع میشوند؛ بهره میبریم:
محصول (Product)
محصول شما باید ویژگیهایی داشته باشد که مشتریان بهدنبال آن هستند.
- چه محصول یا خدماتی میخواهید بفروشید؟
- محصول شما برای حل مشکلی خاص طراحی شده است؟
- محصول و خدمات شما برای مشتریان جذاب است؟
قیمت (Price)
قیمتگذاری باید با توجه به ویژگیهای محصول، قدرت خرید مشتریان و رقابتهای بازار انجام شود.
- حاشیه سود شما باید چقدر باشد؟
- چه قیمتهایی را برای محصولات خود در نظر میگیرید؟
- چگونه میتوانید قیمت را بهگونهای تنظیم کنید که هم برای شما سودآور باشد و هم مشتریان را جذب کند؟
مکان (Place)
انتخاب کانالهای توزیع مؤثر میتواند تفاوت زیادی در موفقیت بازاریابی شما ایجاد کند.
- محصولات شما چگونه و از چه راههایی به دست مشتریان خواهند رسید؟
- آیا تنها از طریق وبسایت خود محصولات را میفروشید یا از کانالهای دیگری مانند فروشگاههای آنلاین دیگر یا شبکههای اجتماعی هم استفاده میکنید؟
ترفیع (Promotion)
هدف شما از دیده شدن و ترویج باید مشخص باشد تا طبق آن در زمینه تبلیغات قدم بردارید. پس اگر پیشتر به این سوال پاسخ ندادید، الان بهترین زمان است تا مشخص کنید هدف شما از پروموشن، افزایش آگاهی از برند است یا افزایش فروش؟
حالا وقت آن است که به این سوال جواب دهید:
«آیا از تبلیغات دیجیتال، رسانههای اجتماعی، تبلیغات تلویزیونی یا ایمیل مارکتینگ استفاده میکنید یا تبلیغات محیطی و…؟»
مزایای استراتژی بازاریابی
بدون یک استراتژی بازاریابی مشخص، ممکن است وقت و پول خود را صرف روشهایی کنید که با هم هماهنگ نیستند یا هیچکدام نتایج مورد انتظار شما را به همراه نیاوردند. یک استراتژی بازاریابی منسجم و هدفمند به شما کمک میکند تا:
1. با مخاطب هدف خود ارتباط برقرار کنید
در دنیای امروز که میلیونها فروشگاه آنلاین در زمینههای مختلف وجود دارد که محصولات و خدمات خود را به قیمتها و سلیقههای مختلف عرضه میکنند، مشتریان گزینههای زیادی دارند. در چنین شرایطی، استراتژی بازاریابی به شما کمک میکند که مشتریان ایدهآل خود را شناسایی و توجه آنها را بهطور مؤثر جلب کنید. این به این معنی است که شما باید بتوانید پیام بازاریابی خود را بهطور دقیق به افرادی که احتمال خرید از شما را دارند، منتقل کنید.
2. از رقبا متمایز شوید
استراتژی بازاریابی به شما نشان میدهد که چگونه میتوانید مزایای رقابتی خود را بدست آورده و حفظ کنید. اگر استراتژی مشخصی نداشته باشید، ممکن است با استفاده از روشهای غیرمرتبط و بیهدف، وقت و منابع زیادی را از دست بدهید و در نهایت مشتریان خود را به رقبا واگذار کنید که استراتژیهای مؤثرتری دارند. یک استراتژی منسجم باعث میشود که همواره به سمت اهداف مشخص و تعیینشده حرکت کنید و بهجای آزمون و خطا، از مسیر درست عبور کنید.
3. برند قوی بسازید
یک برند محبوب این امکان را به شما میدهد که برای محصولاتی که شاید مشابه آنها در بازار وجود داشته باشد، قیمت بالاتری از مشتریان دریافت کنید. اما این تنها زمانی ممکن است که استراتژی بازاریابی شما به گونهای طراحی شود که مشتریان با هویت برند، محصولات و ارزشهای شما ارتباط عاطفی و منطقی برقرار کنند.

انواع استراتژی بازاریابی
تیمهای بازاریابی از روشهای مختلفی برای دسترسی به مخاطبان هدف خود استفاده میکنند. در بسیاری از کمپینها، ممکن است از بازاریابی سنتی، بازاریابی دیجیتال یا حتی ترکیبی از هر دو بهره ببرند. شناخت روشهای مختلف بازاریابی میتواند به شما کمک کند تا از استراتژیهای مؤثری برای پیشبرد اهداف برند خود استفاده کنید. در ادامه فهرستی از انواع استراتژی بازاریابی را بررسی کردهایم:
1. سئو (SEO)
وبسایت شما بدون حضور در صفحه جستجو، هیچ است! و سئو برای همین است که شما را از هیچ بودن نجات دهد…
سئو یا بهینهسازی موتور جستجو، به معنای بهبود وبسایتها برای کسب رتبههای بالاتر در نتایج موتورهای جستجو است. با استفاده از جستجوی ارگانیک، میتوانید تعداد بیشتری از افراد را جذب کرده و آنها را ترغیب کنید که وارد وبسایت شما شوند. همچنین میتوانید با بهکارگیری تکنیکهای خاص و انتخاب کلمات کلیدی مناسب، سئو خود را تقویت و شانس دیده شدن خود را در دنیای دیجیتال بیشتر کنید.
2. بازاریابی محتوایی (Content Marketing)
خلق محتواهایی که به علایق و نیازهای مخاطبان هدف شما پاسخ میدهند، یک روش فوقالعاده برای جذب مشتریان جدید است. از تولید محتوا در شبکههای اجتماعی گرفته تا وبلاگ نویسی. این مدل استراتژی بازاریابی نه تنها به افزایش آگاهی از برند کمک میکند، بلکه برای ایجاد اعتماد بیشتر در میان مشتریان و تقویت اعتبار برندتان نیز موثر است؛ چرا که با انتشار محتوا در حوزه کاریتان، میتوانید ارتباطی عمیقتر با مخاطبان خود برقرار کنید و آنها را ترغیب کنید که دوباره به سایت شما سر بزنند.
3. سوشال مدیا مارکتینگ (Social media marketing)
امروزه رسانههای اجتماعی دنیایی از فرصتها برای تبلیغات و بازاریابی را فراهم کردهاند. شما میتوانید بهطور مستقیم با مشتریان خود تعامل داشته باشید و ارتباطات نزدیکتری برقرار کنید. علاوه بر این، با حضور مستمر در این پلتفرمها و تولید محتوای موثر و مرتبط، میتوانید برند خود را به مخاطبان گستردهتری معرفی کنید. بدونشک حضور رسانههای اجتماعی از مهمترین اقداماتی است که باید در فرایند بازاریابیتان از آن بهره ببرید.

4. تبلیغات کلیکی (Pay-per-click advertising)
در این نوع استراتژی بازاریابی، شما فقط زمانی هزینهای پرداخت میکنید که کسی روی تبلیغ شما کلیک کند. بیشتر بازاریابها از این روش برای جذب مخاطب بیشتر از طریق موتورهای جستجو استفاده میکنند. این روش به شما این فرصت را میدهد که بهطور دقیق به کسانی که به محصولات یا خدمات شما علاقه دارند، دسترسی پیدا کنید و در نتیجه ترافیک سایت خود را افزایش دهید. تبلیغات PPC راهی سریع و مؤثر برای معرفی برند شما به جمعیت مخاطبان هدف است.
5. اینفلوئنسر مارکتینگ (Influencer marketing)
چند بار تجربه خرید محصولی را داشتهاید که بلاگر محبوبتان آن را در استوریهایش تبلیغ کرده است؟
بسیاری از برندها با شخصیتهای معروف و تاثیرگذار که دنبالکنندگان زیادی دارند، همکاری میکنند تا محصولات و خدمات خود را تبلیغ کنند. این نوع بازاریابی بسیار موفق است زیرا بسیاری از کاربران به نظر این افراد تاثیرگذار که تحسینشان میکنند، اعتماد دارند. همکاری با اینفلوئنسرها به برند شما این امکان را میدهد که به طور مستقیم به مخاطبانی دست پیدا کنید که به سخنان آنها گوش میدهند و از آنها تأثیر میپذیرند.
6. بازاریابی دهان به دهان (Word-of-mouth Advertising)
تبلیغات دهان به دهان یکی از قدرتمندترین روشهای بازاریابی است که در آن مشتریان، تجربههای مثبت خود را با دیگران به اشتراک میگذارند. مردم معمولاً به توصیههای دوستان و خانواده اعتماد بیشتری دارند تا تبلیغات رسمی. وقتی مشتریان از محصولات یا خدمات شما خوششان بیاید و آن را به دیگران معرفی کنند، این نه تنها اعتبار برند شما را افزایش میدهد، بلکه باعث جذب مشتریان جدید نیز میشود. این نوع بازاریابی طبیعی و مؤثر میتواند برند شما را بهطور ارگانیک رشد دهد. برای اینکه چطور در این روش بازاریابی موثر عمل کنید پیشنهاد میکنیم سری به مقاله بازاریابی ویروسی بزنید.
7. برگزاری ایونت
در فرایند ایونت مارکتینگ، برندها با برگزاری رویدادهای ویژه، تلاش میکنند تا توجه بیشتری به آنچه که ارائه میدهند جلب کنند. این رویدادها میتوانند شامل سمینارها، سخنرانیها، مهمانیها، جشنها یا حتی رویدادهای خیریه باشند. این ایونتها نه تنها فرصتی برای معرفی محصولات هستند، بلکه به برند شما کمک میکنند تا ارتباطی نزدیکتر و واقعیتر با مخاطبان برقرار کنید.
8. تبلیغات چاپی (Print Advertising)
تبلیغات چاپی یکی از روشهای سنتی بازاریابی است که شامل استفاده از رسانههای چاپی مانند روزنامهها، مجلات، بروشورها و پوسترها میشود. این نوع تبلیغات به برندها این امکان را میدهد که پیام خود را بهطور هدفمند به مخاطبانی که به این رسانهها دسترسی دارند، منتقل کنید. تبلیغات چاپی همچنان برای جلب توجه و ایجاد آگاهی از برند مؤثر است، به ویژه برای مخاطبانی که ترجیح میدهند مطالب را بهصورت فیزیکی و چاپی مطالعه کنند.
9. گوریلا مارکتینگ (Guerilla marketing)
بازاریابی چریکی یا گوریلا مارکتینگ یک روش خلاقانه و غیرمعمول برای تبلیغ محصولات است که در آن برندها از شیوههای نوآورانه و جذاب استفاده میکنند. این نوع بازاریابی معمولاً شامل رویدادهای غیرمنتظره و تکنیکهای لحظهای است که بهطور مستقیم توجه مردم را جلب میکنند. برای مثال، بازاریابها ممکن است به دانشگاهها، مدارس یا فروشگاهها مراجعه کنند و بهطور غیررسمی محصولات خود را معرفی کنند. هدف از این نوع بازاریابی، ایجاد تجربیات جالب و بهیادماندنی است که به سرعت در ذهن مخاطب میماند.
10. ارائه نمونههای رایگان (Free Samples)
این نوع استراتژی بازاریابی، یک روش مؤثر برای جذب مشتریان و معرفی محصولات جدید است. برندها با ارائه نمونههای رایگان از محصولات خود به مشتریان، فرصتی به آنها میدهند تا بدون ریسک و هزینه اضافی، محصول را امتحان کنند. این روش نه تنها به افزایش آگاهی از برند کمک میکند، بلکه باعث میشود مشتریان جدید به محصولات شما علاقهمند شده و شانس خرید در آینده افزایش یابد. با ارائه نمونههای رایگان، میتوانید اعتماد مشتریان را جلب کرده و آنها را به خرید ترغیب کنید.
راهنمای تدوین یک استراتژی بازاریابی موثر
خلق و تدوین یک استراتژی بازاریابی اصلا کار پیچیده و زمانبری نیست، تنها کافی است کمی حوصله به خرج دهید و مو به مو مراحل زیر را اجرا کنید:
1. تحقیقات بازار را در اولویت قرار دهید
جناب فایرستون (Firestone) یکی از کارشناسان بزرگ بازاریابی، درباره اهمیت شناخت مخاطب هدف و تحقیقات بازار هدف گفته است:
«اگر شما بدانید که مشتریان شما چه کسانی هستند و چه تجربیاتی دارند، میتوانید از طریق تجربیات مشترک با آنها ارتباط برقرار کنید.»
با این اوصاف بدیهی است که تحقیقات بازار به شما کمک میکند تا مخاطب هدف خود را خیلی خوب بشناسید، علایق و تجربیات آنها را شناسایی کنید و همسو با نیاز آنها قدمهای بازاریابیتان را بردارید.
برای شناسایی مخاطب هدف خود، باید از تحقیقات کیفی و کمی استفاده کنید که در ادامه مهمترین شاخصهای آن را بررسی کردهایم:
تحلیل رقبا
این دومین باری است که در این مقاله درباره اهمیت تحلیل فعالیت رقیبهایتان در دنیای تجارت حرف میزنیم. پس پیش از هر چیزی خیلی خوب رقبایتان را شناسایی کنید، به حضور آنها در رسانههای اجتماعی، صدای برندشان و نحوه ارائه محصولاتشان توجه کنید.
بررسی تجزیه و تحلیلها
برای تحقیقات عمیق و موثرتر میتوانید از ابزارهایی مانند Google Analytics برای شناخت جمعیتشناسی و رفتارهای مخاطبان خود استفاده کنید. بهوسیله این قبیل از ابزارها میتوانید اطلاعات دقیقی درباره ویژگیهای مخاطب و رفتارهای آنها بدست بیاورید.
برقراری ارتباط با مشتریان
هیچ دوایی موثرتر از کلام نیست! از برقراری ارتباط و ایجاد تعامل با مشتریان وفادار و مخاطبان جدید نترسید، هر چه زودتر درباره نیاز و سلیقه آنها سر در بیاورید، زودتر به نتیجه میرسید. با ایجاد نظرسنجیهای مختلف در دنیای دیجیتال میتوانید بسیار سریعتر به اطلاعاتی همچون علایق، سرگرمیها، موقعیت جغرافیایی، درآمد و شغل مخاطبان دست پیدا کنید.
با استفاده از این سه روش میتوانید یک پروفایل دقیق از مشتری ایدهآل که شامل ویژگیهای جمعیتشناختی، علایق، چالشها و اهداف آنهاست بسازید. این پرسونا به شما کمک میکند تا تصمیمات بازاریابی خود را به موثرترین شکل پیش ببرید و مخاطبان را به مشتریان وفادار تبدیل کنید.
2. از تناسب محصول با بازار غافل نشوید!
منظور از تطابق محصول با بازار (Product-Market Fit)، این است که محصول شما باید به گونهای طراحی شود تا نیازهای بخش خاصی از بازار را بر طرف کند. برای اینکه این مرحله را با موفقیت پشت سر بگذارید لازم است از کسبوکار خود بپرسید: «از کجا آمدهای؟ آمدنت بهر چه بود؟» و سپس به سوالات زیر پاسخ اساسی بدهید:
- چرا محصول شما ساخته شده؟
- چه مشکلی را حل میکند؟
- چرا مشتریان باید شما را بهجای رقبا انتخاب کنند؟
پاسخهای شما به این سوالات نه تنها به شما کمک میکند که محصول خود را بهتر معرفی کنید، بلکه میتوانند بهطور مستقیم در طراحی پیامهای وبسایت برند شما تأثیرگذار باشند، از جمله در صفحه اصلی، صفحات محصولات و صفحات لندینگ.
3. اهدافی واضح و دستیافتنی تعیین کنید
اهداف بازاریابی شما باید واضح، شفاف و قابل اندازهگیری باشد تا شما بتوانید با راهاندازی کمپین تبلیغاتی هدفمند و سایر روشهای بازاریابی به بهترین و موثرترین شکل قدم بردارید. برای تعیین اهداف مؤثر میتوانید از چارچوب SMART استفاده کنید؛ طبق این الگو اهداف شما باید پنج ویژگی داشته باشد:
- خاص (Specific): هدف باید دقیق و روشن باشد.
- قابل اندازهگیری (Measurable): باید بتوانید پیشرفت را اندازهگیری کنید.
- دستیافتنی (Achievable): هدف باید واقعبینانه و قابل دستیابی باشد.
- مرتبط (Relevant): هدف باید با استراتژی کلی کسبوکار شما همراستا باشد.
- زمانبندیشده (Time-bound): باید یک ددلاین مشخص برای دستیابی به هدف تعیین کنید.
4. بهترین کانال بازاریابی را انتخاب کنید
بازاریابی در بسیاری از بسترها انجام میشود، از رسانههای اجتماعی گرفته تا ایمیل و تبلیغات دهان به دهان. بر کانالهایی تمرکز کنید که نه تنها بتوانید پیام فروش را به گوش مخاطب برسانید، بلکه ارتباطات معناداری نیز با آنها برقرار کنید.
برای درک بهتر این مرحله بد نیست به گفته جناب فایرستون نیز نگاهی بیاندازیم:
«بهجای تمرکز صرف بر فروش، به این فکر کنید که با چه کسانی صحبت میکنید، چرا با آنها صحبت میکنید و چه چیزی دارید که برای آنها معنادار باشد.»
محتوای بازاریابی شما باید نشاندهنده درک شما از نیازهای مشتریان و چگونگی رفع آنها باشد.
5. بر حفظ مشتری تمرکز کنید
حفظ مشتریان فعلی هزینه کمتری نسبت به جذب مشتریان جدید دارد. ایجاد اعتماد بلندمدت در بین مشتریان بهوسیله تعامل موثر با آنها، برقراری ارتباط شخصیسازیشده و برنامههای پاداش، میتواند به موفقیت شما در حفظ مشتریان کمک کند. ارائه کد تخفیف، برگزاری قرعهکشی و پیش بردن برنامههای وفاداری میتواند در این مرحله کمککننده باشد.
6. یک بودجه مشخص برای برنامههای بازاریابی داشته باشید
داشتن یک بودجه مشخص برای بازاریابی به شما کمک میکند تا از هزینههای اضافی جلوگیری کرده و بتوانید نرخ بازگشت سرمایه (ROI) خود را بهطور مؤثر اندازهگیری کنید. به طور معمول، کسبوکارها بین ۷ تا ۱۰ درصد از درآمد سالانه خود را صرف بازاریابی میکنند، اما شما میتوانید این درصد را بسته به اهداف و استراتژی خاص خود تنظیم کنید.
یک نکته مهم برای کسبوکارهایی که تازه اول کار هستند:
جناب تایلر هالیدی (Taylor Holiday)، مدیر عامل شرکت Common Thread Collective، درباره تعیین بودجه برای بازاریابی چنین پیشنهادی داده است:
«بهتر است با رویکردی ارگانیک شروع کنید تا تبلیغات پولی! اگر ابتدای فعالیتتان با تبلیغات پولی باشد، جدای آنکه هزینه زیادی صرف میکنید، نتایج قابل پیشبینی نیز نخواهید داشت.
موفقیت اولیه شما باید از تلاشهای ارگانیک به دست آید. این کار یک پایه و اساس محکم برای برند شما میسازد که در آینده به شما کمک میکند تا بهطور مؤثری از تبلیغات پولی استفاده کنید.»
این نکته به این معناست که قبل از اینکه پول زیادی را برای تبلیغات پرداخت کنید، ابتدا باید از طریق تلاشهای ارگانیک برند خود را رشد دهید و اعتبار ایجاد کنید. پس از ساختن این پایه، تبلیغات پولی میتواند تأثیر بسیار بیشتری داشته باشد و به شما کمک کند تا به نتایج بهتری برسید.
تفاوت استراتژی بازاریابی و برنامه بازاریابی چیست؟
استراتژی بازاریابی یک نقشه راه بلندمدت برای بخش بازاریابی برند است. این استراتژی به شما کمک میکند تا اهداف کلی کسبوکار خود را تعیین و سپس مشخص کنید که از چه کانالهایی برای رسیدن به مخاطبان هدف و دستیابی به این اهداف استفاده خواهید کرد.
اما برنامه بازاریابی نسخهای خلاصهتر از استراتژی شماست که معمولاً برای کمپینهای کوتاهمدت طراحی میشود. بهعنوان مثال، اگر بخواهید یک کمپین تبلیغاتی در اینستاگرام راهاندازی کنید، برنامه بازاریابی شما شامل جزئیاتی مانند نوع محتوای تبلیغاتی (تصاویر، ویدیوها)، اهداف کمپین و چگونگی ارتباط این کمپین با استراتژی کلی بازاریابی خواهد بود.
در واقع، استراتژی بازاریابی به شما کمک میکند مسیر کلی و بلندمدت کسبوکار خود را مشخص کنید، در حالی که برنامه بازاریابی به شما این امکان را میدهد که برای تحقق اهداف خاص و کوتاهمدت اقدام کنید.
بازاریابی برندتان را به بزرگترین آژانس تبلیغاتی ایران بسپارید!
بازاریابی حرفهای، تخصصی است که به دانش گستردهای نیاز دارد؛ همچنین برای طراحی و اجرای اصولی آن به خلاقیت و تجربه بالایی نیاز است. از طرف دیگر این کار جزئیات بسیاری دارد که هر آژانس تبلیغاتی از عهده هماهنگی آن برنمیآید.
کانون ایران نوین بهعنوان بهترین شرکت تبلیغاتی ایران، صفر تا صد بازاریابی آفلاین و آنلاین را برای کسبوکارها اجرا میکند. دپارتمانهای مختلف کانون ایران نوین با بهرهمندی از دانش روز مارکتینگ و ابزارهای روز دنیا مثل هوش مصنوعی، بالاترین کیفیت را به مشتریان محترم ارائه میکند.
جهت بازاریابی دیجیتال، تبلیغات محیطی، برگزاری رویداد تبلیغاتی و کمپین تبلیغاتی، برندینگ و خدمات طراحی لوگو و هویت بصری میتوانید همین حالا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
کلام آخر!
در نهایت، موفقیت در بازاریابی به ساختن استراتژیهای هوشمند و انعطافپذیر بستگی دارد. با شناسایی نیازهای مشتریان، آزمایش روشهای مختلف و استفاده از بازخورد آنها، میتوانید استراتژی بازاریابی خود را بهطور مداوم بهبود بخشید و با توسعه برند از این طریق، کسبوکار خود را به جایگاهی قوی و پایدار برسانید. همیشه به یاد داشته باشید که پایهگذاری درست امروز، موفقیت برند شما را در آینده تضمین میکند.