افزایش تعداد مشتری، کسب ترافیک ورودی بیشتر و در نتیجۀ این 2 مورد، افزایش درآمد، برای هر کسبوکاری اهمیت بالایی دارد. سایتهای فروشگاهی، امروزه از جایگاه ویژهای در دنیای تجارت الکترونیکی برخوردارند و افراد بسیاری حتی پیش از آنکه برای خرید کالایی بهصورت حضوری اقدام کنند، قیمت کالای موردنظر خود را از طریق سایتهای فروشگاهی معتبر مشاهده میکنند.
اما سایتهای فروشگاهی معتبر چگونه موفق به کسب این اعتبار شدهاند؟ چه معیاری شما را تبدیل به یک سایت فروشگاهی معتبر میکند؟ سئو سایت فروشگاهی، یکی از اصلیترین روشها برای اعتباربخشی به کسبوکار شماست. اگر قصد دارید تا اطلاعات کاملی در مورد سئوی سایت فروشگاهی و نحوه انجام آن به دست آورید، پیشنهاد میکنیم تا انتهای این متن با ما همراه باشید.
سئوی سایت فروشگاهی چیست؟
«سئو سایت فروشگاهی، فرایند افزایش دیدهشدن یک فروشگاه آنلاین در صفحه نتایج گوگل (SERP) است. دیدهشدن شما در نتایج اولیه، علاوهبر افزایش میزان مشتریان و درآمد شما، ترافیک ورودی سایت را نیز ارتقا میدهد.»
سئو فروشگاهی بیشتر از هر چیز، شامل تولید محتوا برای موضوعاتی است که کاربران در گوگل جستجو میکنند (کلمات کلیدی). بهعنوان مثال یک فروشگاه اینترنتی لباس میتواند با توجه به کلمه کلیدی «سایز مناسب شلوار جین»، یک بلاگپست مرتبط منتشر کند. این فرایند با انتشار بلاگپستهای بعدی ادامه پیدا میکند تا ترافیک بیشتری جذب شود. همچنین برای سئو کردن سایت فروشگاهی، باید فرایندهای دیگری مثل افزایش سرعت سایت، لینکسازی داخلی و ایجاد لینک خارجی از سایتهای معتبر را هم مدنظر داشته باشید. در ادامه آموزش سئو فروشگاهی را بهصورت کامل در اختیار شما قرار خواهیم داد.
چرا باید به سئو سایت فروشگاهی توجه کرد؟
امروزه اغلب کسبوکارها در حوزههای مختلف اعم از لوازم دیجیتال مانند موبایل یا لپتاپ، لوازم خانگی، پوشاک و غیره، تمرکز خود را بر فعالیت در فضای اینترنت گذاشتهاند. بستر وب (Web)، یکی از بسترهای اصلی در اینترنت و مورد اعتماد برای بسیاری از مخاطبان است.
درست است که فضایی مانند اینستاگرام، کاربری راحتتر و بهصرفهتری دارد اما وجود قابلیت دستهبندی، پرداخت ایمن، آپدیت محصولات و قیمت آنها در بستر وب، فضای حرفهایتر و قابلاعتمادتری را در اختیار کاربران قرار میدهد.
همین موضوع اثبات میکند که ایجاد سایت میتواند به کسب و کار فروشگاهی شما کمک قابلتوجهی کند اما آیا تنها داشتن سایت فروشگاهی کافیست؟
هنگامی که اقدام به ایجاد سایت فروشگاهی میکنید، احتمالا این نکته را میدانید که تعداد بیشماری کسبوکار هم در این فضا فعالیت دارند. بیشمار از این منظر که روزانه به این تعداد افزوده میشود و به همین دلیل، دیدهشدن سایت فروشگاهی شما در نتایج اولیه، اهمیت پیدا میکند.
خدمات سئو سایت فروشگاهی
در دنیای دیجیتال امروز که بسیاری از افراد خرید خود را از طریق جستجو در بستر وب انجام میدهند، حضور در رتبههای اول نتایج جستجو (SERP)، اهمیت بسیار ویژهای دارد. در واقع اگر سئو سایت فروشگاهی شما به درستی اتفاق بیفتد، میتوانید سرمایه قابل توجهی را برای کسبوکار اینترنتی خود جذب کنید. براساس آمار منتشر شده در سایت Search Engine Land،اغلب کسبوکارها بین 10 تا 15 درصد از درآمد خود را بهعنوان بودجه تبلیغات در دنیای دیجیتال درنظر میگیرند؛حدود 40 درصد از این بودجه مختص سئو است! این موضوع نشان از اهمیت بالای این امر در دنیای مارکتینگ دارد.
نکتهای که در اینجا حائز اهمیت است، دریافت خدمات سئو سایت فروشگاهی از افراد یا شرکتهای ارائهدهنده خدمات سئو با تجربه و اعتبار بالاست. تیم سئو آژانس دیجیتال مارکتینگ کانون ایران نوین، افتحار همکاری با برترین برندهای فروشگاهی در حوزههای مختلف B2B ،B2C و حتی B2G را در کارنامه خود دارد و توانسته رضایت کامل این مشتریان را جلب کند.
خدمات سئو سایت فروشگاهی کانون ایران نوین
تیم سئو آژانس دیجیتال مارکتینگ ایران نوین، با انجام تحقیقات کامل در زمینه کسبوکار شما برای رسیدن به یک درک متقابل و سازنده، فعالیت خود را آغاز میکنند. این مرحله با بررسی و تحلیل وضعیت رقبا و پرسونای هدف شما کامل شده و نتیجه آن یک استراتژی سئویی و محتوایی کامل خواهد بود. علاوهبر تیم سئو، تیم بزرگ تولید محتوای وب دیجیتال مارکتینگ ایران نوین، سایت فروشگاه اینترنتی شما را تا رسیدن به دستاوردهای مدنظر همراهی خواهد کرد. تولید و انتشار محتوا طبق تقویم محتوایی، بررسی عملکرد و گزارش نتایج آن و در آخر بهینهسازی محتوا و صفحات سایت در کنار دیگر موارد ذکر شده، استراتژی تیم سئو و محتوای کانون ایران نوین بهمنظور رساندن سایت کسبوکار شما به رتبه اول نتایج جستجو است.
اگر به دنبال سفارش سئو سایت فروشگاهی هستید،با همکاران ما در کانون ایران نوین، بزرگترین آژانس تبلیغاتی کشور، تماس بگیرید.
اهمیت سئو سایت فروشگاهی
بررسی آمار نشان میدهد که 75% از افراد تنها روی لینکهای نمایشدادهشده در صفحه اول گوگل کلیک میکنند. این موضوع نشان میدهد که سئو سایت فروشگاهی شما تا چه میزان دارای اهمیت است.
اگر میخواهید ترافیک بیشتری دریافت کنید، با جذب سرنخهای واجد شرایط، دایره مشتریان خود را گستردهتر و در نتیجه درآمد بالاتری داشته باشید. همچنین سئو فروشگاه اینترنتی خود را بهعنوان یک استراتژی مارکتینگ موثر در اولویت بگذارید.
از خاطر نبرید که یکی از شروط اصلی موفقیت کسبوکار شما، قرارگیری در صفحه اول موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ (Bing) و یاهو (Yahoo) است.
برای مثال دیجیکالا بهعنوان یکی از سایتهای فروشگاهی موفق در ایران، علاوهبر سرمایهگذاری روی تبلیغات و موارد دیگر، استراتژی سئو سایت فروشگاهی خود را بهنحوی تدوین کرده که با جستجوی هر عبارت مربوط به خرید کالا، میتوانید این سایت را در نتایج اولیه مشاهده کنید.
دیگر مواردی که بهعنوان مزایا و اهمیت سئو سایت فروشگاهی مطرح میشوند، عبارتند از:
- راه مقرونبهصرفهتری از تبلیغات گسترده برای دستیابی به مخاطب هدف است.
- اغلب مردم به نتایج ارگانیکی که در جستجوهایشان نمایش داده میشود، اعتماد میکنند.
- سئوی سایت فروشگاه اینترنتی یک مزیت رقابتی محسوب میشود؛ چراکه ممکن است رقبای شما نسبت به این موضوع کمتوجه باشند و شما با بهینهسازی سایت فروشگاهی خود از آنها جلوتر حرکت کنید.
شما هم بهمنظور سفارش خدمات سئو سایت فروشگاهی خود از آژانس دیجیتال مارکتینگ ایران نوین، میتوانید با شماره 27634 021 تماس بگیرید.
آموزش سئو سایت فروشگاهی
شروع کار بزرگ بدون داشتن استراتژی مناسب یا عدم آگاهی از نحوه پیادهسازی این استراتژی مساوی با شکست است. افتتاح یک سایت فروشگاه اینترنتی هم کاری بزرگ محسوب میشود که موفقیت آن بدون داشتن استراتژی و پیادهسازی درست، امکانپذیر نیست. اگر قصد دارید که یک فروشگاه اینترنتی با جذب ترافیک ارگانیک و نرخ تبدیل بالا داشته باشید، باید در وهله اول استراتژی سئو سایت فروشگاهی و انتخاب هاست را در دستور کار خود قرار دهید.
در مراحل بعدی باید استراتژی محتوایی این سایت را مشخص کنید و بر اساس آن به تحقیق کلمات کلیدی بپردازید. مراحل بعدی سئوی سایت فروشگاهی شامل بهینهسازی تجربه کاربری (UX)، سئو داخلی، سئو خارجی، سئو محلی، سئو تکنیکال، استفاده از استراکچر دیتا و گواهینامه SSL برای فروشگاه اینترنی است. در ادامه این 10 مرحله از سئوی سایت فروشگاهی را همراه با مثال بررسی خواهیم کرد.
1. تدوین استراتژی سئو سایت فروشگاهی و انتخاب هاست (Host)
اگر از یک سایت فروشگاهی که ساختار ساده و اصولی ندارد و برای پیدا کردن یک محصول باید زمان زیادی را در آن صرف کرد تجربه خرید اینترنتی داشته باشید، پس احتمالا نسبتبه اهمیت این موضوع از آگاهی کامل برخوردارید. راحتی کاربر و ادامه خرید او در سایت فروشگاهی شما، وابسته به تدوین یک استراتژی سئویی کامل و هوشمندانه پیش از راهاندازی سایت است.
فرض کنید شما یک فروشگاه اینترنتی لوازم ورزشی دارید و میخواهید استراتژی سئویی آن را تدوین کنید؛ بابت تعدد وسایل ورزشی، یکی از راههای هوشمندانه ایجاد دستهبندی براساس نوع وزرشها است. بهعنوان مثال میتوانید دسته ورزشهای آبی، توپی، راکتی و غیره را ایجاد کنید تا مخاطب بتواند محصول موردنظر خود را راحتتر پیدا کند.
انتخاب هاست مناسب نیز یکی دیگر از فاکتورهای مهم در سئوی سایت فروشگاهی بهشمار میرود. سرعت سایت و پایداری آن بهصورت مستقیم با هاست در ارتباط است و میتواند تاثیر بسیار زیادی در رفتار مشتری داشته باشد. سرعت پایین سایت یکی از مهمترین دلایل خارج شدن افراد از سایتهای فروشگاهی محسوب میشود؛ بنابراین انتخاب هاست مناسب، یکی از کلیدیترین کارهایی است که باید برای سئو فروشگاه اینترنتی خود به آن توجه کنید.
2. جستجوی کلمات کلیدی (Keyword Research)
فروشگاه اینترنتی شما چه محصول یا خدماتی را ارائه میدهد؟ چه کلماتی بیشتر در کسبوکار شما جستجو میشوند؟
اگر کسبوکار شما مربوط به فروش «فرش» باشد، پس با دایره واژگان مشخصی مانند «فرش دستباف»، «فرش ماشینی»، «گلیم»، «قالیچه» و صدها کلمه دیگر سر و کار خواهید داشت؛ 100ها کلمه دیگر مانند «تابلو فرش دستباف مدل تمام ابریشم قم طرح گلدانی» که میتوانند بسیار جزئیتر به نیاز مخاطب اشاره کنند.
یافتن این کلمات و دستهبندی آنها، یکی از اولین و اصلیترین گامها در سئو وبسایت فروشگاه اینترنتی شما محسوب میشود اما منظور از دستهبندی کلمات کلیدی چیست؟
مخاطبان هدف شما، همیشه برای خرید به سایت فروشگاهی شما مراجعه نمیکنند، بلکه برخی اوقات میخواهند در مورد محصولی که قصد خریدش را دارند، اطلاعات بیشتری به دست بیاورند.
برای مثال یک نفر میخواهد بداند «رج در فرش دستباف چیست؟» و اگر شما در تحقیقات کلمات کلیدی خود، تنها کلمات مربوط به فروش فرش را به دست آورده باشید، پاسخی برای این سوال نخواهید داشت و یک موقعیت جذب لید را از دست خواهید داد!
اما دقیقا چه کار باید کرد؟ «تدوین استراتژی محتوا!»
نحوه تحقیق کلمات کلیدی برای سایت فروشگاهی
اولین ابزار برای تحقیق کلمات کلیدی، خود موتور جستجوی گوگل است. برای استفاده از این ابزار میتوانید کار را با کلمات کلیدی اصلی کسبوکارتان شروع کنید.
وقتی این کلمه را در نوار جستجو بنویسید، لیستی از کلمات پیشنهادی به شما نمایش داده میشود که ایده خوبی برای شروع کار هستند. همچنین در پایین صفحه کلمات دیگری با عنوان «People also search for» به شما نمایش داده میشوند که باید منتخب آنها را هم به لیست کلمات کلیدی اضافه کنید.
هر کدام از این کلمات جدید میتوانند راه دستیابی به کلمات کلیدی جدیدتر باشند. همچنین برای تحقیق پیشرفتهتر میتوانید از ابزارهایی مثل گوگل کیوورد پلنر (keyword planner)، سمراش (semrush)، کیورد تولز (Keyword Tool) و کی دبلیو فایندر (KWFinder) استفاده کنید.
بعد از جمعآوری یک بانک کلمات کلیدی اولیه، باید آنها را دستهبندی کنید و به آنها اولویت بدهید تا یک ساختار محتوایی استاندارد ایجاد شود. در این راستا، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:
- حجم سرچ (Search Volume): هر چقدر حجم سرچ یک کلمه کلیدی بیشتر باشد، در صورت گرفتن رتبه مناسب میتوانید ترافیک بیشتری را جذب کنید.
- رقابت (Competition): رقابت روی کلمه کلیدی، به این معنی است که سایتهای دیگر در چه حد روی عبارت موردنظر کار کردهاند. این فاکتور معمولا با میزان سختی کلمه کلیدی (KD) اندازهگیری میشود.
هرچه رقابت روی یک کلمه کلیدی بیشتر باشد، شانس رتبه گرفتن روی آن هم کمتر است؛ بنابراین در شروع کار باید به سراغ کلمات کلیدی بروید که حجم سرچ خوبی دارند ولی رقابت روی آنها سنگین نیست. - ارتباط (Relevancy): کلمه کلیدی انتخابی باید با بیزینس، محصولات و خدمات شما مرتبط باشد. همچنین آن کلمه کلیدی باید برای صفحهای انتخاب شود که از نظر موضوعی با آن تناسب دارد.
- قصد (Intent): قصد یا اینتنت به هدف کاربر از جستجوی کلمات کلیدی اشاره دارد. معمولا در نگاه اول میتوانید بفهمید که قصد کاربر از جستجو در اینترنت چیست؛ اینکه آیا میخواهد کالای خاصی را خریداری کند یا میخواهد اطلاعات بیشتری درباره آن به دست بیاورد. پیشنهاد ما برای درک بهتر از اینتنت کلمه کلیدی، توجه به نتایجی است که گوگل با سرچ آن کلمه کلیدی نمایش میدهد. برای مثال پیدا کردن کلمات کلیدی طولانی، مشابه «خرید پیراهن چهارخونه آبی برند پولو» و استفاده از آن در سایت فروشگاهی (با فرض وجود این محصول در سایت شما)، میتواند نرخ تبدیل بالایی را برای شما رقم بزند؛ چرا که شما توانستهاید به نیاز دقیق مخاطبتان پاسخ دهید.
3. تدوین استراتژی محتوا برای سئو سایت فروشگاهی
فرض کنید قصد خرید یک محصول را دارید و با 2 فروشنده مواجهاید؛ اولی به شما اطلاعات مفید و جامعی در مورد محصول ارائه میدهد و دومی از همان ابتدا، فقط قصد دارد آن را به شما بفروشد. به کدام فروشنده اعتماد میکنید؟
منطق میگوید که باید به فروشنده اول اعتماد کرد؛ چراکه سعی میکند نقاط تاریکی را که در مورد محصول نمیدانید، روشن کند تا خریدی مطمئنتر داشته باشید. شما هم باید برای سایت فروشگاه اینترنتی خود همین استراتژی را پیش بگیرید. چگونه؟
- Informational: محتوایی مفید مختص مخاطبانی که صرفا به دنبال دریافت اطلاعات هستند، تولید کنید. استفاده از این دست کلمات کلیدی و تولید محتوا بر محور آنها، کمک قابل توجهی در جهت سئو سایت فروشگاه اینترنتی شما میکند.
نمونه: شخصی «پاک کردن لکه قهوه از روی فرش دستباف» را جستجو کرده است. اگر شما در قسمت بلاگ سایت فروشگاهی خود، در مورد این موضوع محتوای مفیدی تولید کرده باشید، در نتایج نمایش داده میشوید و به همین وسیله، یک نفر را به سایت خود راهنمایی کردهاید.
- Navigational: کاربرانی که به دنبال دسترسی مستقیم به سایت یا صفحهای خاص هستند، در جستجوی خود از کلمات ناوبری (Navigational Keyword) استفاده میکنند. در واقع شما با استفاده از این دسته کلمات کلیدی، مسیر جستجوی مخاطب خود را هموار میکنید تا به محتوای مفید و موردنظر خود دست پیدا کند.
نمونه: «خرید قسطی فرش از شهر فرش»، موضوع جستجوی فردی است که میخواهد مستقیم به صفحه خرید اقساطی این سایت مراجعه کند.
- Commercial: کلمات کلیدی تبلیغاتی یا تجاری، توسط مخاطبانی جستجو میشود که قصد دارند خریدی انجام دهند، اما هنوز نیاز به تحقیق بیشتری دارند و میتوانند با مطالعه مطالب قیاسی (مقایسه دو محصول یا برند) یا مطالبی که یک محصول را به طور تخصصی بررسی کرده، خرید خود را نهایی کنند.
نمونه: «تفاوت فرش دستباف تبریز و کاشان»، موضوع جستجوی شخصی است که میتواند با دریافت اطلاعات لازم، خرید خود را نهایی کند. در واقع احتمال دارد که شما یک سرنخ واجد شرایط فروش را با محتوای مفید، به مشتری خود تبدیل کنید.
- Transactional: کسانی که میدانند دقیقا قصد خرید چه چیزی را دارند و میخواهند مستقیم به صفحه فروش راه پیدا کنند. معمولا این افراد با کلمه «خرید» جستجوی خود را آغاز میکنند.
نمونه: «خرید فرش دستباف ابریشم قم» را فردی سرچ میکند که انتخاب خود را از بین انواع مختلف فرشها انجام داده و میخواهد خرید خود را نهایی کند.
تدوین یک استراتژی کاربردی و تولید محتوای مفید، بهروز، غیرتکراری و جامع در راستای استراتژی، در سئوی سایت فروشگاهی شما نقش موثر و مهمی را ایفا میکند و بهواسطه آن میتوانید در نتایج اولیه نمایش داده شوید.
4. ارتقا تجربه کاربری (UX) برای سئو سایت فروشگاهی
تجربه کاربری (UX) یکی از عوامل کلیدی در سئو فروشگاهی بهشمار میرود. تجربه کاربری (User Experience)، به احساسات و نظرات کاربر در حین تعامل با یک وبسایت یا اپلیکیشن اشاره دارد. یک تجربه کاربری مثبت باعث افزایش رضایت مشتریان، ماندگاری بیشتر آنها در سایت و در نهایت، افزایش فروش خواهد شد. موتورهای جستجو، به ویژه گوگل، به رفتار کاربران در وبسایتها توجه بسیار زیادی دارند و سایتهایی با UX بهتر را در رتبههای بالاتری قرار میدهند.
واقعیت این است که شکل ظاهری سایت شما، تعیین میکند که مخاطب میتواند خریدش را در فروشگاه اینترنتی شما ادامه دهد یا خیر.
تصور کنید برای خرید فرش وارد یک فروشگاه اینترنتی شدید. سرعت سایت پایین است و مدتی طول میکشد تا آیتمها بهدرستی نمایش داده شوند. فونت نامناسبی برای این سایت انتخاب شده که ناخوانا یا حتی بیربط به «فرش» است. دستهبندی مناسبی هم برای متمایز کردن فرش ماشینی از فرش دستباف یا حتی تابلو فرش وجود ندارد.
احتمالا شما بهعنوان یک خریدار، بیش از این، زمان خود را در این سایت تلف نمیکنید و از آن خارج میشوید. همچنین ارزیابی موتورهای جستجوگر هم از سایت شما منفی خواهد بود و به رتبههای پایینتر نزول خواهید کرد.
توجه به ساختار سایت و رفع مشکلات آن، یکی از موارد بسیار مهمی است که در سئو سایت فروشگاهی باید رعایت شود. موارد زیر از مهمترین عوامل تاثیرگذار در تجربه کاربری هستند:
- سرعت بارگذاری صفحات سایت:
بهینهسازی سرعت بارگذاری صفحات سایت فروشگاهی میتواند به ماندگاری کاربران و افزایش تعامل آنها کمک کند.
- ناوبری ساده و روان:
طراحی منوی واضح و دستهبندی مناسب محصولات، به کاربران کمک میکند تا تجربه خرید بهتری را در سایت فروشگاهی شما داشته باشند.
- محتوای مفید و مرتبط:
ارائه اطلاعات دقیق و مفید درباره محصولات، شامل توصیفات، تصاویر با کیفیت و نظرات مشتریان، به کاربران کمک میکند تا تصمیمگیری بهتری داشته باشند.
5. سئو تکنیکال برای سایت فروشگاهی
- برای بهبود رتبه خود از پروتکل HTTPS استفاده کنید.
- صفحه سایت فروشگاه خود را برای نمایش در موبایل سازگار کنید. (Mobile-Friendly)
- تصاویر محصولات خود را بهینهسازی کنید. به کاربردن کلمهکلیدی مرتبط در نام و شرح تصویر، میتواند سرنخ خوبی برای موتورهای جستجوگر باشد تا محتوای تصویری شما در نتایج نشان دهد.
- نقشه سایت (Sitemap) خود را برای موتورهای جستجوگر ارسال کنید.
- سرعت صفحات سایت خود را افزایش دهید.
- سایر مشکلات سایت خود را رفع کنید. رفع مشکلاتی مانند محتوای تکراری (Duplicate content)، لینک داخلی شکسته (Broken Link) و غیره، میتواند به بهبود جایگاه سایت فروشگاه شما در نتایج جستجو کمک قابلتوجهی کند.
6. بهینهسازی صفحات داخلی سایت فروشگاهی (SEO On-Page)
- برای بهینه سازی صفحات داخلی سرتیترها یا عنوان صفحات خود را بهینه کنید. موتورهای جستجوگر به عنوان صفحه شما دقت میکنند تا موضوع آن را بفهمند؛ بنابراین عنوان مقاله یا محصول شما نقش بسیار مهمی در رتبهگیری مناسب دارد. برای بهینهسازی عنوان مطالب خود:
- عنوان را در کمتر از 60 کاراکتر بنویسید.
- عنوان انتخابی، محتوای صفحه را شرح دهد.
- کلمه کلیدی موردنظر را در عنوان خود استفاده کنید.
- متادسکریپشن یا توضیحات متای مطالب خود را بهینه کنید. توضیحات متا باید حدود 105 کاراکتر باشد و در آن بهطور خلاصه باید اشاره کنید که چرا افراد باید مطلب موردنظر خود را از سایت شما دنبال کنند.
- URLهای خود را کوتاه و توصیفی بنویسید. برای جدا کردن کلمات از خط فاصله استفاده و از درج تاریخ یا محتوای اضافی در URL اجتناب کنید.
نکته مهم: در نظر داشته باشید اگر صفحه شما ایندکس (Index) شده باشد، تغییر در ساختار URL به ضرر شما تمام شده و میتواند جایگاه صفحه مذکور را در موتورهای جستجوگر از بین ببرد؛ بنابراین نکات گفتهشده در مورد صفحات جدید را به کار ببرید.
7. ایجاد لینکهای خارجی یا همان بک لینک (Backlink)
از اعتبار سایتهای دیگر برای دریافت اعتبار کمک بگیرید! شما با ایجاد محتوا در صفحات سایتهای معتبر و دارای جایگاه، میتوانید به سایت خود لینکدهی کنید و اعتبار سایت خود را افزایش دهید.
موتورهای جستجوگر با بررسی مسیر لینک از صفحات معتبر به سایت فروشگاهی شما رسیده و همین باعث میشود تا صفحه شما را نیز معتبر تشخیص دهد.
یکی از فاکتورهای مهم و تأثیرگذار برای گرفتن رتبه خوب توجه به سئو آف پیج سایت یا سئو خارجی است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این روش حتما مقاله سئو خارجی چیست را مطالعه کنید.
8. لوکال سئو سایت فروشگاهی (Local SEO)
اگر بهعنوان یک فروشگاه هم بهصورت حضوری و هم در فضای وب فعالیت دارید، سئو محلی سایت فروشگاهی خود را جدی بگیرید؛ چرا؟ تصور کنید فردی در منطقه 5 تهران زندگی میکند و به دنبال خرید لوازم خانگی است. این فرد میداند که بورس لوازم خانگی تهران در محله امین حضور است اما مسیر دور انتخاب او نیست، برای همین عبارت «لوازم خانگی منطقه 5 تهران» را جستجو میکند تا به هدف نزدیکتر باشد. اگر شما بهعنوان یک فروشنده لوازم خانگی در منطقه 5 تهران هم به صورت فیزیکی و هم دیجیتال فعالیت داشته باشید، با اجرای استراتژی سئو محلی میتوانید این فرد را به یک مشتری بدل کنید.
9. استفاده از دادههای ساختاریافته (Structured Data)
نمایش قیمت یا نظرات کاربران چقدر در انتخاب شما تاثیر دارد؟ یکی از فاکتورهای مهم در موفقیت سایتهای فروشگاهی، استفاده از دادههای ساختار یافته یا Schema Markup است. این مشخصه از 2 سمت برای سایت شما مهم و مفید محسوب میشود؛
1. موتورهای جستجو درک بهتری از سایت فروشگاهی شما پیدا خواهند کرد و در نهایت رتبه بهتری در نتایج خواهید گرفت.
2. اعتماد کاربرانی را که وارد سایت شما شدهاند را جلب خواهید کرد.
10. استفاده از گواهینامه SSL
پیشتر،در بخش سئو تکنیکال به اهمیت استفاده از پروتکل HTTPS اشاره کردیم و حالا به یکی از شاخصههایی که برای رباتهای خزنده و موتورهای جستجوگر اهمیت زیادی دارد، خواهیم پرداخت. گواهینامه SSL برای سایتهای فروشگاهی اینترنتی، حکم مهر تایید امنیتی از سمت موتورهای جستجوگر را دارد. بهمنظور وضوح بیشتر به این مثال توجه کنید؛ تصور کنید وارد یک سایت فروشگاهی شدید و تا مرحله خرید پیش رفتید اما هنگام ورود اطلاعات شخصی خود با پیام هشدار امنیت مواحه میشوید. خرید خود را ادامه میدهید؟ پاسخ واضح است. وجود گواهینامه SSL برای سایت فروشگاهی شما، از ایجاد چنین اتفاقی جلوگیری خواهد کرد.
هزینه سئو سایت فروشگاهی
از آنجایی که سئو سایت فروشگاهی با تولید محتوا، بارگذاری محصولات و آپدیت محتوایی یا مشخصات کالاها همراه است، بازه قیمتی گستردهای دارد اما بهطور معمول هزینه سئو فروشگاه اینترنتی از 20 میلیون تومان آغاز و تا 200 میلیون تومان نیز ادامه خواهد داشت. به منظور دریافت مشاوره و استعلام فیمت سئو سایت فروشگاهی از کانون ایران نوین، از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.
جمعبندی؛ سئو فروشگاه اینترنتی، گامی موثر در ارتقای کسبوکار و درآمد شما
هر کسبوکاری که به دنیای دیجیتال وارد نشود، بخش عمدهای از درآمد و مخاطبان خود را از دست میدهد. هر کسبوکاری هم که به دنیای دیجیتال وارد شود اما با روش استفاده از آن آشنایی نداشته باشد هم، نتیجه مناسبی نخواهد گرفت!
یکی از روشهای اصلی برای موفقیت کسبوکارهای اینترنتی، آشنایی و استفاده از سئو است. این مطلب به بررسی «سئو سایت فروشگاهی، اهمیت و مزایا و استراتژی سئو فروشگاه اینترنتی» اختصاص داشت. شما برای دریافت خدمات سئو و تولید محتوای سایت خود، میتوانید با بزرگترین آژانس تبلیغاتی کشور در تماس باشید.