با هر کلیک میتوانید درآمد خود را افزایش دهید و این، معجزه تبلیغات کلیکی است!
در فضای مجازی، کلیک سادهترین کاری است که هر کاربر انجام میدهد ولی رقابت واقعی بین کسبوکارها بر سر همین کلیکها شکل میگیرد. هر کلیک میتواند مخاطب جدیدی را با برند شما آشنا، آنها را به محصول و خدمات شما علاقهمند و افراد جدیدی را به خریدار تبدیل کند؛ قسمت جالبش اینجاست که شما باید فقط به اندازه همان یک کلیک هزینه کنید.
تبلیغات کلیکی یکی از انواع استراتژی های بازاریابی دیجیتال است که نرخ بازگشت سرمایه جذابی دارد. اگر شما هم میخواهید با یادگیری تبلیغات کلیکی در مارکتینگ قدرتمند ظاهر شوید و درآمد بیزینس خود را افزایش دهید، با ادامه این مطلب همراه باشید.
تبلیغات کلیکی یا PPC چیست؟
«تبلیغات کلیکی (Pay-per-click) که به آن تبلیغات PPC نیز میگویند، شکلی از بازاریابی دیجیتال است که در آن تبلیغدهنده بهازای هر کلیکی که روی عبارت یا بنر تبلیغاتی انجام میشود، مبلغی را پرداخت میکند.»
تبلیغات گوگل یا گوگل ادز (Google Ads) رایجترین روش تبلیغ کلیکی است. در این روش تبلیغدهنده برخی از کلمات کلیدی را انتخاب میکند و هر وقت که کاربر این کلمات را در گوگل سرچ کند، تبلیغ تعیینشده در بالای صفحه نتایج (SERP) نمایش داده میشود. با کلیک کاربر بر روی تبلیغ و وارد شدنش به لندینگ پیج موردنظر هم، هزینه کلیک از بودجه کمپین کسر میگردد.
تبلیغات کلیکی فقط به صفحه نتایج گوگل محدود نمیشود و پلتفرمهای مختلف داخلی و خارجی سرویس انواع تبلیغات کلیکی را ارائه میدهند. در ادامه انواع، مزایا و نحوه استفاده از تبلیغات کلیکی یا PPC را بررسی میکنیم.
فرق تبلیغات کلیکی با سئو چیست؟
سئو (SEO) بهینهسازی محتوا و ساختار یک سایت است تا صفحات مختلف آن بتوانند در موتورهای جستجو مثل گوگل به رتبههای بهتری دست پیدا کنند. این فرایند با توجه به اصولی مثل سئو داخلی، سئو خارجی، سئو تکنیکال و سئو محلی سایت انجام میشود. هدف از سئو، افزایش ترافیک ارگانیک است؛ ولی ترافیک جذبشده در تبلیغات کلیکی با پرداخت پول به دست میآید.
حالا سؤال این است؛ سئو بهتر است یا تبلیغات کلیکی؟
سئو یک فرآیند زمانبر است و برای شروع نتیجه گرفتن از آن، باید ماهها تلاش کنید و منتظر بمانید. از طرف دیگر رقابت روی بسیاری از کلمات کلیدی آنقدر سخت است که به دست آوردن ترافیک ارگانیک به همین آسانیها نیست؛ بنابراین تبلیغات کلیکی همیشه راهی سریع و زودبازده است که میتواند مثل استفاده از سوخت جت شما را به رقبا نزدیک کند!
بهصورت کلی در زمان طراحی استراتژی دیجیتال مارکتینگ باید بهصورت همزمان به جذب ترافیک ارگانیک و پولی فکر کنید؛ این روشها مکمل یکدیگرند و در موفقیت بازاریابی به میزان یکسانی نقش دارند.
فرق تبلیغات کلیکی PPC با CPC چیست؟
PPC و CPC دو اصطلاح در دیجیتال مارکتینگ هستند که معمولاً با هم اشتباه گرفته میشوند.
«تبلیغات کلیکی یا PPC یکی از انواع تبلیغات دیجیتال است که هزینهی آن را بهازای هر کلیک پرداخت میکنید ولی CPC هزینهای است که به ازای هر کلیک از بودجه کمپین شما کسر میگردد؛ بهعبارتی PPC روش پرداخت و CPC هزینه تبلیغ است.»
فرق تبلیغات PPC با CPM چیست؟
تبلیغات نمایشی یا CPM به شیوه تبلیغات دیجیتالی اشاره دارد که هزینه آن در ازای هر 1000 نمایش محاسبه میشود. این شیوه پرداخت بیشتر برای تبلیغات بنری و تبلیغات شبکههای اجتماعی کاربرد دارد.
انواع تبلیغات کلیکی چیست؟
هر مدل از تبلیغات دیجیتال که در آن هزینه تبلیغات با توجه به کلیک کاربر محاسبه شود، زیرمجموعه تبلیغات کلیکی است. با توجه به این موضوع، سرویسدهندگان مختلفی این تبلیغات را براساس زیرساختهایشان به کسبوکارها ارائه میدهند؛ بنابراین این تبلیغات انواع مختلفی دارد.
حتی سایتهای مقایسه قیمت مثل «ترب» و «ایمالز»، سایتهای مارکت پِلیس مثل «دیجی کالا» و سایتهای خرید و فروش کالا مثل «دیوار» نیز هزینه خدمات تبلیغاتی خود را برحسب هر کلیک محاسبه میکنند.
با این وجود رایجترین انواع تبلیغات کلیکی شامل موارد زیر میشوند:
- تبلیغات کلیکی موتور جستجو
- تبلیغات کلیکی بنری
- تبلیغات کلیکی همسان
- تبلیغات کلیکی ریتارگتینگ
1. تبلیغات کلیکی موتورهای جستجو
تبلیغات کلیکی در موتورهای جستجو یا تبلیغات جستجومحور، محبوبترین شکل تبلیغات PPC است و گوگل ادز (Google Ads) نیز بهعنوان بزرگترین سرویسدهنده این تبلیغات شناخته میشود.
زمانی که کاربر، عبارت خاصی را در گوگل سرچ کند، این تبلیغات در نتایج جستجو نمایش داده میشوند. تبلیغات موتور جستجو مبتنیبر متن است و بهشکلی طراحی میشود که با جستجوی کاربر و نیاز او هماهنگ باشد.
تبلیغات کلیکی موتور جستجو بهترین پیشنهاد برای گرفتن ورودی بر روی کلمات کلیدی پولساز است. بهعبارتی، در این روش شما میتوانید راه صدساله را یکشبه طی کنید و بدون سئو سایت به رتبه اول برسید.
البته با توجه به محاسبه هزینه بهصورت دلاری، باید دانش کافی درباره نحوه استفاده از گوگل ادز را به دست بیاورید تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید.
تبلیغات گوگل ادز در صفحه نتایج جستجو با کلمه AD یا Sponsored از نتایج ارگانیک متمایز میشود. در تصویر زیر میتوانید نمونهای از این تبلیغ را ببینید:
2. تبلیغات کلیکی بنری
تبلیغات کلیکی بنری با استفاده از بنرهای تبلیغاتی که در سایتها، اپلیکیشنها و سایر پلتفرمها نمایش پیدا میکنند، انجام میشود. این بنرها میتوانند در فرمت عکس یا گیف باشند و با هر کلیک کاربر روی بنر، هزینه آن تبلیغ از بودجه کمپین کسر میگردد.
تبلیغات بنری باید بهنحوی انجام شود که جذابیت بصری و پیام آن توجه کاربر را جلب کند. این تبلیغات اغلب برای افزایش آگاهی از برند، جذب Lead و فروش محصولات و خدمات انجام میشود.
در تصویر زیر صفحه اول سایت ویجیاتو را میبینید. بنر بالا و سمت چپ تصاویر تبلیغات کلیکی هستند:
بیشتر بدانید: با توجه به استفاده روزافزون مردم از اپلیکیشنهای موبایلی و تبلتی تبلیغات در این مدیوم اثربخشی بالایی دارد. این روش تبلیغاتی که هزینه آن بهصورت کلیکی محاسبه میشود بسیار کاربردی است. برای آشنا بیشتر با آن پیشنهاد میکنیم که بلاگ پست «تبلیغات درون اپلیکیشنی چیست؟» را مطالعه کنید.
3. تبلیغات کلیکی همسان
تبلیغات همسان در وبسایتهایی انجام میگیرد که از لحاظ محتوایی، شباهت زیادی به محتوای تبلیغدهنده دارند. این مسئله باعث افزایش یکپارچگی تبلیغ و محتوای سایت ناشر شده و مشارکت بهتر مخاطب را به همراه دارد.
به این نکته توجه کنید که تبلیغات کلیکی نیتیو یا همسان با تگهایی مثل «از سراسر وب»، «پیشنهاد»، «مطالب پیشنهادی» و «وبگردی» مشخص میشوند. برای درک بیشتر این نوع تبلیغ میتوانید به تصویر زیر توجه کنید:
4. تبلیغات کلیکی ریتارگتینگ
هر کاربری که وارد سایت شما میشود، خرید خود را تکمیل یا فرم موردنظر را پر نمیکند؛ ولی تبلیغات کلیکی ریتارگتینگ به شما این امکان را میدهد که او را دوباره به انجام این کار تشویق کنید.
تبلیغات ریتارگتینگ فقط به کاربرانی نمایش داده میشود که قبلاً صفحه خاصی از سایت شما را دیدهاند ولی اَکشن موردنظر را انجام ندادهاند. در این نوع از تبلیغات کلیکی سایت، میتوانید یک بنر استاندارد یا همسان را بهصورت شخصیسازیشده در سایتهای دیگر به کاربر نمایش دهید و با پیشنهادی جدید او را تشویق به انجام کار موردنظر کنید.
این کار با نصب شدن کوکی سایت بر روی مرورگر کاربر انجام میشود و به این ترتیب، کاربر از سایت شما به هر سایت دیگری که برود، قابلردیابی خواهد بود.
تبلیغات کلیکی ریتارگتینگ میتواند بهعنوان مکمل تبلیغات کلیکی گوگل عمل کرده و از هدررفت هزینههای آن جلوگیری کند. گوگل ادز و پلتفرمهای تبلیغاتی داخلی این سرویس را به کسبوکارها ارائه میدهند.
مزایای تبلیغات کلیکی چیست؟
بررسیها نشان میدهند که کسبوکارهای آنلاین در سال 2022 با تبلیغات کلیکی بهازای هر 1 دلار هزینه، 2 دلار درآمد داشتهاند. همچنین با وجود محبوبیت روزافزون تبلیغات شبکههای اجتماعی، 40% از تبلیغات دیجیتال به تبلیغات کلیکی موتورهای جستجو تعلق داشته است. (منبع)
از مزایای تبلیغات کلیکی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نتایج سریع
- مقرونبهصرفه بودن
- قابلیت اندازهگیری، کنترل و آنالیز
- دسترسی به مخاطب هدف
- برندینگ رایگان
- جمعآوری داده برای فرایند سئو
- عدم تأثیر الگوریتمها
1. نتایج سریع
گرفتن رتبه در گوگل و جذب ترافیک ارگانیک اتفاق بسیار خوبی است ولی همیشه نمیتوان برای رسیدن به این هدف، زمان زیادی صبر کرد. در عوض تبلیغات PPC به کسبوکارها کمک میکند تا ظرف چند ساعت، محصول و خدمات خود را تبلیغ کنند و فروش خود را افزایش دهند.
2. مقرونبهصرفه بودن
تبلیغات کلیکی نسبت به سایر روشهای تبلیغاتی بسیار مقرونبهصرفه است؛ زیرا شما تنها برای کاربری که نسبت به تبلیغ شما علاقهمند شده باشد، پول پرداخت میکنید و نیازی نیست که برای کسی که کلیکی نمیکند، ریالی خرج کنید!
به این ترتیب شما کنترل کاملی روی هزینههای تبلیغاتی خود دارید و میتوانید در آن صرفهجویی کنید. در مجموع این تبلیغات با امکان اندازهگیری شاخص های کلیدی عملکرد میتواند نرخ بازگشت سرمایه افزایش دهد.
3. قابلیت اندازهگیری، کنترل و آنالیز
ترکیب اطلاعات پنلهای تبلیغات کلیکی و ابزارهای تحلیلی مثل گوگل آنالیتیکس، به شما این امکان را میدهد که همیشه بیشترین بهرهوری را داشته باشید. با تست تبلیغات و کمپینهای مختلف میتوانید نتیجه بگیرید که کدام یک باید متوقف شود، کدام یک به اصلاح نیاز دارد و کدام تبلیغ را باید با قدرت ادامه دهید؛ از خاطر نبرید که توجه به پرفورمنس مارکتینگ در این زمینه بسیار کمککننده است.
4. دسترسی به مخاطب هدف
تبلیغات کلیکی، فروش به فردی که مخاطب هدف شماست را آسانتر میکند. سرویسدهندههای تبلیغات کلیکی به شما این امکان را میدهند تا کاربران را با توجه به معیارهای مختلف فیلتر کنید.
به این ترتیب تبلیغ شما به فردی نمایش داده میشود که ویژگیهای مدنظرتان را دارد. این کار را میتوانید با انتخاب کلمات کلیدی شروع کنید یا حتی آنها را با توجه به موقعیت مکانی و علاقهمندیها دستهبندی کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
5. برندینگ رایگان
به این نکته توجه کنید که در تبلیغات کلیکی سایت، فقط زمانی باید هزینه پرداخت کنید که کسی روی بنر یا لینک منتهی به صفحه فروش شما کلیک کرده باشد. با این وجود، هنوز افراد زیادی تبلیغ شما را دیدهاند، بدون آنکه شما برای آن هزینهای پرداخت کرده باشید.
به این ترتیب تبلیغات PPC به برند اورنس کمک میکند و تأثیر مثبتی بر روی برندسازی شما دارد.
6. جمعآوری داده برای فرایند سئو
باید روی این نکته تأیید کنیم که توجه به سئو در فرایندهای دیجیتال مارکتینگ بسیار ضروری و واجب است و نباید آن را به خاطر مزیتهای تبلیغات کلیکی نادیده بگیرید. این را فراموش نکنید که تبلیغات کلیکی یک استراتژی مقطعی و سئو یک فرایند دائمی و ضروری است.
از سوی دیگر، تبلیغات کلیکی به شما کمک میکند تا اطلاعات لازم برای استراتژی سئو خود را جمعآوری کنید. همانطور که گفتیم گوگل ادز مهمترین شیوه تبلیغات کلیکی است.
با توجه به اینکه این تبلیغات با استفاده از کلمات کلیدی انجام میشود، شما میتوانید به یک بانک غنی از کلمات کلیدی دست پیدا کنید؛ لیستی که شبیه به آن در هیچ ابزار دیگری وجود ندارد.
7. عدم تأثیر الگوریتمها
گوگل برای رتبهبندی صفحات همواره الگوریتمهای جدیدی ارائه میدهد و فرایند سئوی سایت را پیچیده و پیچیدهتر میکند؛ به همین دلیل تلاش برای جذب ترافیک ارگانیک هیچوقت نتیجه پایداری ندارد.
در مقابل تبلیغات کلیکی تحتتأثیر این الگوریتمها نیست و بهجای نگرانی برای آنها میتوانید روی عملکرد کمپینها تمرکز کنید و نتیجهای بهینهتر بگیرید.
هزینه تبلیغات کلیکی چگونه محاسبه میشود؟
هزینه تبلیغات کلیکی در پلتفرمهای مختلف به 2 صورت قیمت ثابت و قیمت مزایدهای محاسبه میشود. این دو روش را در ادامه بیشتر بررسی میکنیم.
قیمت ثابت تبلیغات کلیکی
در روش قیمت ثابت شما حداکثر هزینهای که حاضر هستید برای تبلیغات کلیکی بپردازید را مشخص میکنید و بعد از آن، هر بار که کاربر روی تبلیغ شما کلیک کند، آن هزینه ثابت از بودجه تعیینشده کسر میگردد.
این روش محاسبه هزینه معمولاً در سرویسدهندههای تبلیغات کلیکی داخلی مثل یکتانت، مدیا اد و تپسل مورد استفاده قرار میگیرد.
نکته مهم: سایتها و اپلیکیشنهای مختلف با توجه به میزان ترافیک خود قیمت پایه متفاوتی دارند و اگر هزینه تعیینشده توسط شما از آن کمتر باشد، امکان گرفتن نمایش در این سایتها را ندارد. قیمتی که رقبا پیشنهاد میدهند هم، طرف دیگر این داستان است و باعث شکلگیری رقابت در قیمتگذاری ثابت میشود.
قیمت مزایدهای تبلیغات کلیکی
قیمت هر کلیک در تبلیغات گوگل بهصورت مزایدهای محاسبه میشود. به این ترتیب که برای تعیین قیمت نهایی، گوگل علاوهبر قیمت پیشنهادی شما، به فاکتورهایی مثل مرتبط بودن تبلیغ، نرخ کلیک آن، مرتبط بودن صفحه لندینگ و رفتار کاربران توجه میکند؛ همهی این فاکتورها در مقایسه با کیفیت و قیمت پیشنهادی تبلیغ رقبای شما در آن کلمات کلیدی سنجیده میشود.
بهصورت کلی، اینطور میتوان گفت که گوگل برای نمایش تبلیغات هم، رضایت کاربران را اولویت کار خود قرار میدهد و هر بیزینسی که نتواند رضایت کاربران را جلب کند، باید برای هر کلیک پول بیشتری بپردازد.
بهترین پلتفرمهای تبلیغات کلیکی چیست؟
حالا که میدانید تبلیغاتی کلیکی چیست و با مزایای آن آشنا شدهاید، حتماً دوست دارید بدانید بهترین سرویسدهنده این تبلیغات کدام است؟
بهترین پلتفرم تبلیغات کلیکی با توجه به بیزینس شما و رفتار مخاطبتان میتواند متفاوت باشد ولی یک شاخص از همه ضروریتر است؛ این شاخص نرخ بازگشت سرمایه است؛ به عبارت دیگر شما باید جایی تبلیغ کنید که برایتان سودآور باشد.
اگر در ابتدای راه قرار دارید، مجبور هستید پلتفرمهای مختلف را امتحان کنید تا بتوانید از روی اعداد و ارقام تصمیم بگیرید. با توجه به این پیشنهاد میکنیم تبلیغات گوگل را در اولویت کار خود قرار دهید. تبلیغات گوگل بهترین ابزاری است که برای جذب مشتریهای جدید در دسترس شما قرار دارد!
در کنار گوگل، پلتفرمهای خارجی دیگر هم مثل تبلیغات کلیکی بینگ، یاهو و فیسبوک هم هستند. با این وجود این پلتفرمها در ایران زیاد استفاده نمیشوند؛ زیرا کاربران ایرانی از این ابزارها استفاده نمیکنند.
برای تبلیغات کلیکی بنری، همسان و ریتارگتینگ هم باید به سراغ ابزارهای ایرانی بروید. این ابزارها خدمات تبلیغات کلیکی بر روی سایتها و اپلیکیشنهای ایرانی را ارائه میدهند؛ جایی که دقیقاً مخاطب شما حضور دارد.
بهترین سرویسهای تبلیغات کلیکی ایرانی موارد زیر است:
- یکتانت
- مدیا اد
- تپسل
- سنجاق
- کلیک اول
چگونه تبلیغات کلیکی موفق داشته باشیم؟
اینکه از کدام پلتفرم برای تبلیغات کلیکی استفاده کنید، بهجای خود، داشتن استراتژی برای این کار هم در موفقیت شما نقش دارد. برای اینکه این کار را با برنامهریزی دقیق انجام دهید، توجه به نکات زیر ضروری است:
- مخاطب هدف خود را مشخص کنید.
- تحقیق کلمات کلیدی را جدی بگیرید.
- کپیهای جذاب بنوسید.
- پلتفرم مناسب را انتخاب کنید.
- بودجه خود را براساس دادهها مشخص کنید.
- هزینه هر کلیک را محاسبه کنید.
- کمپینهای تبلیغات را بهینهسازی کنید.
- روشهای جدید را امتحان کنید.
1. مخاطب هدف خود را مشخص کنید
پلتفرمهای تبلیغات کلیکی به شما این امکان را میدهند تا کاربران را با توجه به ویژگیهایی مثل شهر محل سکونت، زبان، نوع دستگاه نمایشدهنده، مدل دستگاه، سیستمعامل، اپراتور اینترنت، موضوعات موردعلاقه (با توجه به سایت یا اپلیکیشن ناشر)، سن، جنسیت، ساعت فعالیت و چیزهای دیگر هدفگیری کنید؛ پس بهتر از قبل از این کار بدانید دقیقاً دنبال چه افرادی هستید!
در این موارد رجوع به سند طراحی پرسونای مخاطب میتواند راهگشا باشد.
2. تحقیق کلمات کلیدی را جدی بگیرید
از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی استفاده کنید تا لیستی از کلمات کلیدی موردنظر برای محصول و خدمات خود به دست بیاورید. با دستهبندی این کلمات و استفاده از آنها میتوانید تبلیغاتی بنویسید که دقیقاً به نیاز کاربران پاسخ دهد و موردتوجه قرار بگیرد.
3. کپیهای جذاب بنوسید
کپی، متنی تبلیغاتی است که با هدف جذب مخاطبان نوشته میشود و به انجام این کار کپی رایتینگ میگویند. شما نیز باید برای تبلیغات خودتان کپیهای خلاقانه و جذاب بنویسید تا با جلبتوجه مخاطب، فروشتان افزایش پیدا کند.
4. پلتفرم مناسب را انتخاب کنید
تصمیم بگیرید که میخواهید از کدام پلتفرمهای تبلیغات کلیکی برای این کار استفاده کنید. شما میتوانید با تقسیم بودجه خود بین چند پلتفرم، به مرور زمان نتیجه بگیرید که کدام یک از آنها سودآوری بیشتری دارد.
5. بودجه خود را مشخص کنید
اگر بدانید چقدر بودجه در اختیار دارید، مدیریت آن هم آسانتر خواهد بود. به این ترتیب با تعیین بودجه تبلیغات ماهانه، میتوانید بودجه کمپینهای کوچکتر را هم مشخص کنید و از آن بیشترین بهره ممکن را ببرید. پایبندی به بودجه تبلیغات، اصلی است که باید همیشه به آن وفادار ماند.
6. هزینه هر کلیک را محاسبه کنید
برای هر کلیک چقدر میخواهید خرج کنید؟ این سؤالی است که باید با اعداد و ارقام به آن پاسخ دهید! برای محاسبه هزینه ایدهآل هر کلیک باید به فاکتورهایی مثل حاشیه سود، تکرار خرید و بهینه سازی نرخ تبدیل توجه کنید.
اگر این اطلاعات را ندارید، بهتر است مدتی با کاهش درصد ریسک و اندکی تخمین، کار را آغاز کنید و بعد براساس اطلاعات جمعآوریشده تصمیم بگیرید.
7. کمپینهای تبلیغات را بهینهسازی کنید
کمپینهای تبلیغات کلیکی بدون نظارت شما کار خودشان را درست انجام نمیدهند. همیشه باید با نظارت و بهینهسازی این کمپینها مراقب باشید تا هزینه تبلیغات با سودی که از آن به دست میآید، هماهنگ باشد.
8. روشهای جدید را امتحان کنید
بهترین کمپین تبلیغاتی چیزی نیست که روز اول آن را پیدا کنید. این کار به تستهای مختلفی نیاز دارد. در این مسیر باید شکلهای مختلف تبلیغات کلیکی و متنهای تبلیغاتی متفاوت را بسنجید تا بفهمید کدام یک اثربخشی بیشتری دارد.
انتخاب آژانس دیجیتال مارکتینگ برای تبلیغات کلیکی
بازاریابی دیجیتال فرایندی است که در صورت اجرای صحیح، برند شما را در مقابل چشم میلیونها کاربر اینترنت قرار میدهد. این اتفاق برای هر کسبوکاری تنها یک معنی دارد و آن چیزی نیست جز قرار گرفتن در مسیر رشد!
برای کسب این موفقیت باید به استراتژی دیجیتال مارکتینگ نگاهی تخصصی داشته باشید و این مسیر را بهصورت روشن و هدفمند تجسم کنید؛ تنها در این صورت است که از پس مشکلات آن برخواهید آمد.
با توجه به اهمیت این موضوع، ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ کانون ایران نوین با پیشنهادهایی متناسب با نیاز شما، آماده ارائه خدمات بازاریابی دیجیتال هستیم. این خدمات به شما کمک میکند تا کمپینهایی قدرتمند اجرا کنید و بهترین نتایج را به دست آورید.
اگر شما هم قصد دارید از خدمات تبلیغات کلیکی، سئو، سوشال مدیا مارکتینگ، اینستاگرام مارکتینگ، طراحی سایت و غیره بهرهمند شوید، میتوانید با کارشناسان بازاریابی ما تماس بگیرید.
تبلیغات کلیکی؛ کلیکها معجزه میکنند!
در این مطلب از مجله بازاریابی و فروش کانون ایران نوین، درباره تبلیغات کلیکی صحبت کردیم. تبلیغات کلیکی روشی جدید و هدفمند برای جذب مشتری از بستر اینترنت است و همچون بازویی قدرتمند، شما را به میلیونهای کاربر متصل میکند.
در این مطلب با پاسخ به سؤال «تبلیغات کلیکی PPC چیست؟» یکی از روش های تبلیغات را به شما معرفی کرده و تفاوت آن با سایر اصطلاحات این حوزه را بررسی کردیم.
اگر هنوز درباره تبلیغات کلیکی سؤالی دارید، ما در کامنتها پاسخگوی شما هستیم. همچنین تیم مهندسی فروش آژانس تبلیغاتی کانون ایران نوین، با ارائه راهحلهای بازاریابی هوشمند، شما را در مسیر رشد و پیشرفت همراهی خواهد کرد.